top of page

Vimitex @ Horeca Athens 2017

Με τη φετινή συμμετοχή της Vimitex στην Horeca Athens 2017 είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όχι μόνο τα καινούρια ή τα ανανεωμένα προϊόντα μας αλλά και την αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη εικόνα της εταιρείας μας, η οποία παρά τις αντίξοες οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες καταφέρνει να απαντά δημιουργικά, συμπλέοντας με τις νέες τάσεις της αγοράς.

Καινούργιες ψηστιέρες, καινούργιοι φούρνοι, φριτέζες ηλεκτρικές, βραστήρες ζυμαρικών, ανανεωμένα γκριλ, εστίες αερίου, νέοι καυστήρες, νέες τεχνολογίες, προσφορές και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα είδη παρουσιάστηκαν κατά την έκθεση.

Η ανεκτίμητη επαφή με σεφ, χειριστές και συνεργάτες έδωσε και φέτος στους ανθρώπους της εταιρείας μας την ικανοποίηση αλλά και την κινητήρια δύναμη να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση τη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης και προόδου.

Σας καλούμε να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα μας όλα τα νέα προϊόντα μας, να ζητήσετε τον καινούριο μας κατάλογο και να μελετήσετε τα μηχανήματα καθώς και τις φιλικές τιμές που πάντα προσπαθούμε να έχουμε.

Σας ευχαριστούμε,

Vimitex

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page